top of page

Styrelsen

Bitte

Ordförande och kassör

 

Jag har hunnit bli pensionär och bor i Skanör. Har 3 katter som tidigare var hemlösa, en 16 år och två på 7 år. Sen jag var 10 år har jag hjälpt hemlösa katter. Det blir 600-1000 katter under alla dessa år. Har under de sista 20 åren ensam hjälpt katterna i Vellinge kommun. Kastrerat, matat, kört till veterinär, ordnat hem och stödhem mm.

Mitt hjärta brinner för de förvildade katterna och då naturligtvis TNR-M metoden. 

Bor i Skanör

 

 

Cecilia

Vice ordförande och webansvarig

 

Jag jobbar med hästar till vardags och är hästmassör och djupvågsterapeut. Jag bor i Räng tillsammans med min man och våra två tonårsdöttrar. Under åren har jag hjälpt många förvildade och hemlösa katter i området, som mest hade vi 13 katter i huset. Har själv 5 katter varav 3 är före detta förvildade katter och en är en före detta dumpad tamkatt.

Förutom mina 5 katter så har jag även två hästar,

en ponny som är vit med svarta prickar (okänd härstamning) och en Frieser.

Jag känner ett väldigt starkt engagemang för djurs rättigheter och jag är vegan sedan många år tillbaka. 

 

Bor i Räng

Liv

Ledamot och sekreterare

 

Jag älskar djur och har sen jag föddes alltid haft djur omkring mig. Idag lever jag i Höllviken med min familj där även 3 katter och 2 hundar ingår. Alla mina katter har tidigare varit hemlösa och de ger mig så mycket glädje och kärlek varje dag. De är min inspirationskälla till att försöka hjälpa fler hemlösa katter med en förhoppning om att utrota den utsatthet som många katter tyvärr upplever idag.

 

Jag är utbildad rättssociolog och jurist. Den främsta anledningen till att jag läste juridik var för att kunna hjälpa djur och försöka föra deras talan. Jag märkte ganska snabbt att det finns ett stort motstånd i samhället till att stärka djurens rättigheter. Därför ger det mig så mycket mer glädje att få vara med i Kattpatrullen där vi kan hjälpa djuren direkt på bästa sätt med fokus på att göra allt för kattens bästa!

Bor i Höllviken

Mathilda

Suppleant

Jag studerar och har växt upp med djur omkring mig och känner starkt för djurs rättigheter.

I min familj har vi 5 katter och två hästar. Jag har lång erfarenhet av volontärsarbete och är ofta med ute

i fältet och fångar katter och hjälper till med annat praktiskt

 

Bor i Räng

 

bottom of page